Oppdretterliste

Her finner du oppdrettere av Norsk buhund. 

Ønsker du å få kennelen din med her kan du sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Kennel Camastiff

Innehaver: Camilla Solli, Østensjøveien 101, 1430 Ås

Tlf: 418 53991

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside:  www.camastiff.com

Første buhund: Skaubos Fauna

Første buhundkull: 

Spesielle buhunder fra ditt oppdrett eller i din eie: 

Erfaring med andre hunderaser: Født og oppvokst med Schæfer. Første egne hund kjøpte jeg for konfirmasjonspengene mine. Det var en Dobbermann og  så forelsket jeg meg i Engelsk Mastiff. Min første Mastiff ble kjøpt i 1997. 

Utdanning innen hund:

Kennelens målsetting: Bidra til å ivareta og føre rasen videre hvor målsetningen er å oppdrette rasetypiske, trygge og friske familiehunder

 


Kennel Cascilius

Innehaver: Bjørg Helgesen, Yttersvingen 4, 8008 Bodø

Tlf: 95288153

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside:  www.cascilius.com

Første buhund: INT NORD UCH S N LCH Nordbu’s Emma født 1984

Første buhundkull: 1987

Spesielle buhunder fra ditt oppdrett eller i din eie: Det har vært mange spesielle buhunder i livet mitt og ikke minst som jeg har oppdrettet. Kennel Cascilius har oppdrettet 36 champions. Min første buhund, Emma, ble Norges eneste lydighetschampion i tillegg til at hun var en super avlstispe. Hun ble mor til 16 valper der 9 ble utstillingschampions. Jeg beholdt en datter av Emma, INT N S UCH Cascilius Søte Sara Snorredatter (født 1989), som jeg avlet videre på. Sara ble mor til blant annet INT N S UCH Cascilius Berta Bardot (født 1992) som igjen ble mor til vår svarte skjønnhet INT N S UCH Cascilius Pernille Pavarotti (født 2000). Akkurat nå har vi to vakre buhunder i huset, Pernille Pavarotti og hennes barnebarn INT N S DK LV FI UCH KBHV-2011 Cascilius Guri Malla (født 2009). Guri Malla er 6. generasjon tispe i huset i direkte tispelinje til min første buhund Emma.

Erfaring med andre hunderaser:  Min første hund fikk jeg i 1964 og det var en buhundblanding. Jeg hadde dobermann og var aktiv med rasen i 10 år før jeg startet opp med norsk buhund. Jeg har også hatt greyhound og er fortsatt aktivt interessert i rasen. Siden 2007 har også rasen mittelspitz vært en del av livet mitt.

Utdanning innen hund: Jeg har gått på oppdretterskolen til NKK og deltatt på avlsrådskurs. I tillegg har jeg vært på mange foredrag om hund gjennom årene. Jeg er aktiv med mine hunder både med lydighet, agility og spor. I den forbindelse har jeg og hundene vært med på alt fra valpekurs til kurs for videregående.

Kennelens målsetting: Ta vare på og informere om denne fantastiske nasjonalskatten. Kennel Cascilius fikk Norsk Kennel Klub’s oppdretterpris i 2005.

 


Kennel Eimuna

Innehaver: Ulla Riise, Danmark   
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside: www.norsk-buhund.dk

Første buhund: Laika 1985

Første Buhundkull: 2007

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: Alle har været helt specielle

Erfaring med andre hunderaser: Ja

Utdanning innen hund: Ja. Forskellige

Kennelens målsetting: At opdrætte sunde langtidsholdbare hunde hunde med et godt temperament.


 


Kennel Fantejenta

 

Innehaver: Ingvill Brenden, Døsvegen 127, 2607 Vingrom

Tlf: 480 53001

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Første buhund: Vokste opp sammen med Basse, en stor hannhund med trivelig gemytt. Fantastisk å vokse opp med en buhund. 

Første buhundkull: 2013

Spesielle buhunder fra din oppdrett eller i din eie: Kjosabygdas Basse - som lærte meg så mye om hund og selvfølgelig Eimunas Cb Fryd Fantejente.   

Erfaring med andre hunderaser: Ikke hatt andre raser

Utdanning innen hund: 15 studiepoeng fra Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT) i "Innføring i hundefag", utdannet hundeinstruktør fra Din Beste Venn. Avlsrådskurs i regi av NKK. Ellers en del kurs og forelseninger. Spesielt interessert i atferd. 

Kennelens målsetting: Oppdrette friske, mentalt stabile og rasetypiske buhunder, til glede og nytte for de som er så heldige å få en buhund i familien. Legger stor vekt på god sosialisering av valpene slik at de er best mulig rustet for et godt liv i nytt hjem. Gnipagrottans kennel


Innehaver: Elisabeth Hagsäter, Settervägen 30, 30262 Halmstad, Sverige  

Tlf: 004635221375 / 0704189749

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside: www.gnipagrottans.com

Første buhund: Elvetorps Ottilia

Første Buhundkull: 2002

Spesielle Buhunder fra ditt oppdrett eller i ditt eie: Alla är speciella. Tre generationer tikar, från egen uppfödning. Utöver dem har vi Kimuras Emma. Alla 4 har ett underbart temperament. Våra valpar växer upp mitt i vårt hus mitt i familjen.

Erfaring med andre hunderaser: Jag har haft hund sen 1967. Flera raser ex golden tax. Jag har genomgått hela SKK:s uppfödarutbildning. Omfattade 8 böcker.

Utdanning innen hund: Vi är en stor familj med 6 barn. Numera vuxna/tonåringar. En del är mycket aktiva med hund.

Kennelens målsetting: Så friska och sunda hundar som möjligt. lägger stor vikt vid såväl mentalitet som exteriör. Är mycket intresserad av de "gamla linjerna" i avelsarbetet.

 


 Kennel Honningrosa

Innehavere: Siri Marte Moseid og Ernst-Olaf Torjussen, Kallshaugveien 36, 4550 Farsund.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Første buhund: Nesets Nora

Første buhundkull: 2013

Spesielle buhunder fra oppdrettet eller i din eie: De  er alle spesielle på hvert sitt vis.

Erfaring med andre raser: Mor er oppvokst med buhundkrysning, far med dunkere. Sammen har vi 11 års erfaring med en blind Dvergpuddel, og har vært besøkshjem for en Border Collie.

Utdanning innen hund: En masse småkurs av ulike slag.

Kennelens målsetting: Rastypiske hunder med god helse mentalt og fysisk. Vi ønsker å være med på å ta vare på denne flotte norske rasen. Våre valper vokser opp som en del av familien.

 


Kimura kennel


Innehavere: Kathrine & Terje Lindstrøm

Tlf: 52839333, Mob 99236998

Nettside: www.kimurakennel.no

Første buhund: Leite-Gård’s Alexander og Annastasia (1995)

Første Buhundkull: 2000

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: Så mange fantastiske hunder vi gjerne skulle nevnt men må begrense oss til å nevne Int Nord Uch NordV-98,-99, SV-99, JWW-98, WW-02 Skadsemgaarden’s Mia og Int Nord Uch NV-01,-02, NordV-02,-03 WW-03 Kimura’s Amanda.

Erfaring med andre hunderaser: Oppdrett av Rottweiler og Boston Terrier.

Utdanning innen hund: Deltatt på en rekke kurs og forelesninger. Terje utdannet eksteriørdommer.

Kennelens målsetting: Bidra til å ivareta og føre denne fantastiske rasen videre.

 


Kennel Neset


Innehaver: Elin og Margrethe Larsen

Nettside: http://kennelneset.webnode.com/

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Første buhund: Shila og Max 

Første Buhundkull: 2003

Spesielle buhunder fra din oppdrett eller i din eie: Alle er like spesielle på hver sin måte. 

Erfaring med andre hunderaser: 
Utdanning innen hund: - 

Kennelens målsetting: Vi ønsker å hjelpe til å bevare denne flotte norske rasen. Vår målsetning er da å  oppdrette rasetypiske, mentalt trygge og friske  familie- og brukshunder.

 

 


 Kennel Sissihøa

 

Innehaver: Elin Margareth Granlund

Nettside: www.sissihøa.com 

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Første buhund: - 

Første Buhundkull: - 

Spesielle buhunder fra din oppdrett eller i din eie: - 

Erfaring med andre hunderaser: Samojed

Utdanning innen hund: - 

Kennelens målsetting: Alle mennesker bør få bli kjent med hund

 


Skaubo kennel


Innehaver: Ellen Katrin Enge, Hasler, 2072 Dal  

Tlf: 41212120  
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside: http://www.skaubo.com

Første buhund: Vokste opp med familiens buhund Hetti. Hun var i familiens eie frem til jeg var 16 år. Hetti hadde to valpekull. Min første egne buhund var imidlertid Catinka.

Første Buhundkull: Januar 2007

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: Nuch Kimura's Catinka (født sept. 2003)  NordJV-06 NordV-06 SV-06 Kimura's Gyda (født aug. 2005)

Erfaring med andre hunderaser: Har selv hatt to Australian shepherds og en shetland sheepdog i tillegg til buhundene.

Utdanning innen hund: Formell utdanning: NKK trinn II lydighet. Godkjent figurant for mentaltester (Karaktertest og funksjonsanalyse, NKK). I tillegg har jeg jo gjennomført et ukjent antall kurser vedr. avl, helse, mentalitet, lydighet, spor, rundering mm... ;)

Kennelens målsetting: Rasetypiske, trivelige buhunder til gode hjem.

 


Kennel Smørbukk


Innehaver: Anne Marthe og Per- Ivar Hanedalen, Snekkervegen 9, 3830 Ulefoss

Tlf: 

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettsted: www.hanedalen.no

Første buhund: 

Første buhundkull: 2016

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie:

Erfaring med andre hunderaser: Leonberger og norsk elghund sort

Utdanning innen hund: 

Kennelens målsetning: 

 


Vaalebjønn kennel


Innehaver:
Sverre Ims


Nettside: www.123hjemmeside.no/Vaalebjoenn 

Første buhund: -

Første Buhundkull: -

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: -

Erfaring med andre hunderaser: -

Utdanning innen hund: -

Kennelens målsetting:


 

Ønsker du at ditt oppdrett skal stå her?


Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  med følgene opplysinger:

Innehaver av kennelen og Kennelnavn
E- postadresse
Nettsted
Første buhund
Første buhundkull
Spesielle buhunder fra ditt oppdrett eller i din eie
Erfaring med andre hunderaser
Utdanning innen hund
Kennelens målsetting

Du må også være medlem av Norsk Buhundklubb.

 Sist oppdatert 01. mars 2016

Ekstra informasjon