Oppdretterliste

Her finner du oppdrettere av Norsk buhund. 

Ønsker du å få kennelen din med her kan du sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Kennel Camastiff

Innehaver: Camilla Solli, Østensjøveien 101, 1430 Ås

Tlf: 418 53991

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside:  www.camastiff.com

Første buhund: Skaubos Fauna

Første buhundkull: 

Spesielle buhunder fra ditt oppdrett eller i din eie: 

Erfaring med andre hunderaser: Født og oppvokst med Schæfer. Første egne hund kjøpte jeg for konfirmasjonspengene mine. Det var en Dobbermann og  så forelsket jeg meg i Engelsk Mastiff. Min første Mastiff ble kjøpt i 1997. 

Utdanning innen hund:

Kennelens målsetting: Bidra til å ivareta og føre rasen videre hvor målsetningen er å oppdrette rasetypiske, trygge og friske familiehunder

 


Kennel Cascilius

Innehaver: Bjørg Helgesen, Yttersvingen 4, 8008 Bodø

Tlf: 95288153

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside:  www.cascilius.com

Første buhund: INT NORD UCH S N LCH Nordbu’s Emma født 1984

Første buhundkull: 1987

Spesielle buhunder fra ditt oppdrett eller i din eie: Det har vært mange spesielle buhunder i livet mitt og ikke minst som jeg har oppdrettet. Kennel Cascilius har oppdrettet 36 champions. Min første buhund, Emma, ble Norges eneste lydighetschampion i tillegg til at hun var en super avlstispe. Hun ble mor til 16 valper der 9 ble utstillingschampions. Jeg beholdt en datter av Emma, INT N S UCH Cascilius Søte Sara Snorredatter (født 1989), som jeg avlet videre på. Sara ble mor til blant annet INT N S UCH Cascilius Berta Bardot (født 1992) som igjen ble mor til vår svarte skjønnhet INT N S UCH Cascilius Pernille Pavarotti (født 2000). Akkurat nå har vi to vakre buhunder i huset, Pernille Pavarotti og hennes barnebarn INT N S DK LV FI UCH KBHV-2011 Cascilius Guri Malla (født 2009). Guri Malla er 6. generasjon tispe i huset i direkte tispelinje til min første buhund Emma.

Erfaring med andre hunderaser:  Min første hund fikk jeg i 1964 og det var en buhundblanding. Jeg hadde dobermann og var aktiv med rasen i 10 år før jeg startet opp med norsk buhund. Jeg har også hatt greyhound og er fortsatt aktivt interessert i rasen. Siden 2007 har også rasen mittelspitz vært en del av livet mitt.

Utdanning innen hund: Jeg har gått på oppdretterskolen til NKK og deltatt på avlsrådskurs. I tillegg har jeg vært på mange foredrag om hund gjennom årene. Jeg er aktiv med mine hunder både med lydighet, agility og spor. I den forbindelse har jeg og hundene vært med på alt fra valpekurs til kurs for videregående.

Kennelens målsetting: Ta vare på og informere om denne fantastiske nasjonalskatten. Kennel Cascilius fikk Norsk Kennel Klub’s oppdretterpris i 2005.

 


Kennel Eimuna

Innehaver: Ulla Riise, Danmark   
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside: www.norsk-buhund.dk

Første buhund: Laika 1985

Første Buhundkull: 2007

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: Alle har været helt specielle

Erfaring med andre hunderaser: Ja

Utdanning innen hund: Ja. Forskellige

Kennelens målsetting: At opdrætte sunde langtidsholdbare hunde hunde med et godt temperament.


 


Kennel Fantejenta

 

Innehaver: Ingvill Brenden, Døsvegen 127, 2607 Vingrom

Tlf: 480 53001

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Første buhund: Vokste opp sammen med Basse, en stor hannhund med trivelig gemytt. Fantastisk å vokse opp med en buhund. 

Første buhundkull: 2013

Spesielle buhunder fra din oppdrett eller i din eie: Kjosabygdas Basse - som lærte meg så mye om hund og selvfølgelig Eimunas Cb Fryd Fantejente.   

Erfaring med andre hunderaser: Ikke hatt andre raser

Utdanning innen hund: 15 studiepoeng fra Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT) i "Innføring i hundefag", utdannet hundeinstruktør fra Din Beste Venn. Avlsrådskurs i regi av NKK. Ellers en del kurs og forelseninger. Spesielt interessert i atferd. 

Kennelens målsetting: Oppdrette friske, mentalt stabile og rasetypiske buhunder, til glede og nytte for de som er så heldige å få en buhund i familien. Legger stor vekt på god sosialisering av valpene slik at de er best mulig rustet for et godt liv i nytt hjem.  Fjellstinipen Kennel

 

Innehaver: Synnøve Bjørndal, Bjørndalsvegen 180, 5918 Frekhaug.

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Tlf.: 48209165

Første buhund: Rind. Født i 1976.

Første buhundkull: 1979.

Spesielle buhunder fra ditt oppdrett eller i din eie: De har alle vært, og er, spesielle, hver på sin måte.

Erfaring med andre hunderaser: Grønlandshund. Min far drev oppdrett av denne rasen, og jeg har selv eid. Det er en herlig rase som jeg fremdeles er svært interessert i, og følger med på. Kennel Tasermiut er fremdeles i drift, og er i dag Norges eldste oppdrett av grønlandshund, stiftet i 1961.

Utdanning innen hund: Ingen formell utdanning, men livslang erfaring innen hund og hundeoppdrett.

Kennelens målsetting: Bidra til å ivareta og føre denne flotte rasen videre.

 


Gnipagrottans kennel


Innehaver: Elisabeth Hagsäter, Settervägen 30, 30262 Halmstad, Sverige  

Tlf: 004635221375 / 0704189749

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside: www.gnipagrottans.com

Første buhund: Elvetorps Ottilia

Første Buhundkull: 2002

Spesielle Buhunder fra ditt oppdrett eller i ditt eie: Alla är speciella. Tre generationer tikar, från egen uppfödning. Utöver dem har vi Kimuras Emma. Alla 4 har ett underbart temperament. Våra valpar växer upp mitt i vårt hus mitt i familjen.

Erfaring med andre hunderaser: Jag har haft hund sen 1967. Flera raser ex golden tax. Jag har genomgått hela SKK:s uppfödarutbildning. Omfattade 8 böcker.

Utdanning innen hund: Vi är en stor familj med 6 barn. Numera vuxna/tonåringar. En del är mycket aktiva med hund.

Kennelens målsetting: Så friska och sunda hundar som möjligt. lägger stor vikt vid såväl mentalitet som exteriör. Är mycket intresserad av de "gamla linjerna" i avelsarbetet.

 


 Kennel Honningrosa

Innehavere: Siri Marte Moseid og Ernst-Olaf Torjussen, Kallshaugveien 36, 4550 Farsund.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettside: http://kennel-honningrosa7.webnode.com/

Første buhund: Nesets Nora

Første buhundkull: 2013

Spesielle buhunder fra oppdrettet eller i din eie: De  er alle spesielle på hvert sitt vis.

Erfaring med andre raser: Mor er oppvokst med buhundkrysning, far med dunkere. Sammen har vi 11 års erfaring med en blind Dvergpuddel, og har vært besøkshjem for en Border Collie.

Utdanning innen hund: Ringsekretær og kynologikurs

Kennelens målsetting: Rastypiske hunder med god helse mentalt og fysisk. Vi ønsker å være med på å ta vare på denne flotte norske rasen. Våre valper vokser opp som en del av familien.

 


Kimura kennel


Innehavere: Kathrine & Terje Lindstrøm

Tlf: 52839333, Mob 99236998

Nettside: www.kimurakennel.no

Første buhund: Leite-Gård’s Alexander og Annastasia (1995)

Første Buhundkull: 2000

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: Så mange fantastiske hunder vi gjerne skulle nevnt men må begrense oss til å nevne Int Nord Uch NordV-98,-99, SV-99, JWW-98, WW-02 Skadsemgaarden’s Mia og Int Nord Uch NV-01,-02, NordV-02,-03 WW-03 Kimura’s Amanda.

Erfaring med andre hunderaser: Oppdrett av Rottweiler og Boston Terrier.

Utdanning innen hund: Deltatt på en rekke kurs og forelesninger. Terje utdannet eksteriørdommer.

Kennelens målsetting: Bidra til å ivareta og føre denne fantastiske rasen videre.

 


Kennel Neset


Innehaver: Elin og Margrethe Larsen

Nettside: http://www.kennelneset.com/    

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Første buhund: Shila og Max 

Første Buhundkull: 2003

Spesielle buhunder fra din oppdrett eller i din eie: Alle er like spesielle på hver sin måte. 

Erfaring med andre hunderaser: 


Utdanning innen hund: En masse småkurs av ulike slag.

Kennelens målsetting: Vi ønsker å hjelpe til å bevare denne flotte norske rasen. Vår målsetning er da å  oppdrette rasetypiske, mentalt trygge og friske  familie- og brukshunder.

 

 


 Kennel Sissihøa

 

Innehaver: Elin Margareth Granlund

Nettside: www.sissihøa.com 

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Første buhund: - 

Første Buhundkull: - 

Spesielle buhunder fra din oppdrett eller i din eie: - 

Erfaring med andre hunderaser: Samojed

Utdanning innen hund: - 

Kennelens målsetting: Alle mennesker bør få bli kjent med hund

 


Skaubo kennel


Innehaver: Ellen Katrin Enge, Hasler, 2072 Dal  

Tlf: 41212120  
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside: http://www.skaubo.com

Første buhund: Vokste opp med familiens buhund Hetti. Hun var i familiens eie frem til jeg var 16 år. Hetti hadde to valpekull. Min første egne buhund var imidlertid Catinka.

Første Buhundkull: Januar 2007

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: Nuch Kimura's Catinka (født sept. 2003)  NordJV-06 NordV-06 SV-06 Kimura's Gyda (født aug. 2005)

Erfaring med andre hunderaser: Har selv hatt to Australian shepherds og en shetland sheepdog i tillegg til buhundene.

Utdanning innen hund: Formell utdanning: NKK trinn II lydighet. Godkjent figurant for mentaltester (Karaktertest og funksjonsanalyse, NKK). I tillegg har jeg jo gjennomført et ukjent antall kurser vedr. avl, helse, mentalitet, lydighet, spor, rundering mm... ;)

Kennelens målsetting: Rasetypiske, trivelige buhunder til gode hjem.

 


Kennel Smørbukk


Innehaver: Anne Marthe og Per- Ivar Hanedalen, Snekkervegen 9, 3830 Ulefoss

Tlf: 

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettsted: www.hanedalen.no

Første buhund: 

Første buhundkull: 2016

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie:

Erfaring med andre hunderaser: Leonberger og norsk elghund sort

Utdanning innen hund: 

Kennelens målsetning: 

 


Vaalebjønn kennel


Innehaver:
Sverre Ims


Nettside: www.123hjemmeside.no/Vaalebjoenn 

Første buhund: -

Første Buhundkull: -

Spesielle Buhunder fra deres oppdrett eller i deres eie: -

Erfaring med andre hunderaser: -

Utdanning innen hund: -

Kennelens målsetting:


 

Ønsker du at ditt oppdrett skal stå her?


Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  med følgene opplysinger:

Innehaver av kennelen og Kennelnavn
E- postadresse
Nettsted
Første buhund
Første buhundkull
Spesielle buhunder fra ditt oppdrett eller i din eie
Erfaring med andre hunderaser
Utdanning innen hund
Kennelens målsetting

Du må også være medlem av Norsk Buhundklubb.

 Sist oppdatert 01. mars 2016

Ekstra informasjon