Omplassering


Vaalebjønns’s Wb Snorre, 4 år, søker nytt hjem

 

Snorre, regnr NO55783/14, er født 18.nov 2014 han er røntget og fri for HD, men ikke øyelyst.

De første 6 mnd med Snorre bodde vi i Molde, etter dette har vi bodd i Oslo. Kort fortalt ser vi at Snorre ville vært en lykkeligere hund hvis han fikk slippe å bo i leilighet, helst med to voksne mennesker.

Han er en viljesterk hund som kan oppleves som stresset og er alltid "på". Snorre trenger mye fokus og trening, og på grunn av vår livssituasjon ser vi dessverre nå at dette blir for mye for oss å håndtere. Noe av det vi ser på som problematisk er:

  • - Bjeffing på lyder (vanskelig når vi bor i leilighet) og annen varsling, feks på mennesker på tur i fjellet
  • - Bjeffing/stress på brå bevegelser. Han blir voldsom når barn leker eller feks når vi klemmer 
  • - Bjeffing/stress når han ikke har kontroll på hele flokken. Det vil si at han reagerer hvis han hører folk i øverste etasje i et hus mens han selv er nede, eller hvis vi er på tur og flokken splitter oss.

Snorre er en utrolig snill hund som aldri mener noe vondt med den atferden han viser. Han har aldri vist et eneste tegn til aggresjon hverken mot andre hunder eller mennesker. Han er også ekstremt lærevillig og jobber hardt for å fortjene en godbit, eller for å få løpe etter en pinne. Han er også tålmodig i den forstand at vi kan håndtere han så mye vi vil. Det ligger mye arbeidslyst i han som vi håper han kan få utløp for i et annet hjem


Ved interesse ta kontakt med eier på tlf eller epost:

Guro Oterhals og Fredrik Skogsøy

Tlf 909 12330

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


      

 


 

   


Ekstra informasjon