Medlemsbladet - Buhunden

Buhunden

 

Buhunden er medlemsbladet vårt, som vi sender ut to ganger per år. Vi er til enhver tid interessert i stoff til Buhunden, og har du en god historie på lager, lang eller kort,  så send den til oss på medlemsbladet@buhundklubben.no.

 

Faste spalter 

Nye titler
Har din hund fått en ny tittel ? Sendt inn et bilde av hunden, stamtavle navn og hvilken tittel den har fått til medlemsbladet@buhundklubben.no

Gamle travere
Er hunden din over 10 år, send inn et bilde av hunden din og stamtavle navn til avlsradet@buhundklubben.no

 

Hvis du ønsker å motta Buhunden, finner du informasjon om hvordan du melder deg inn i Norsk Buhundklubb på vår side: Bli medlem

Elin Mariboe
Elin Mariboe

Redaktør - Elin Mariboe

Hei! Mitt navn er Elin Mariboe, og jeg er den nye redaktøren for Buhunden. Til daglig jobber jeg som biblioteksjef i Stord kommune. På fritida driver jeg avl med lundehund, og har akkurat fått meg en liten buhund valp, Ronja, som jeg håper skal få gå i avl når hun blir gammel nok. Jeg liker å skrive, og har erfaring som redaktør fra tidligere. Gleder meg til å ta fatt på oppgaven med Buhunden.

 

 

Emilie Haugen
Emilie Haugen

Redaksjonsmedarbeider - Emilie Haugen

Hei, først vil jeg si takk for at jeg får muligheten til å jobbe med medlemsbladet .

Jeg er 29 år og bosatt på Sotra med min samboer Jørgen og vår øyensten Mila, en 6 mnd. gammel buhund. Til daglig jobber jeg med pensjon og sparing og bruker fritiden min på tur, friluftsliv og trening. Under sistnevnte kategori kommer trening av Mila og jogging.

Jeg har stor interesse for hundesport, og har prøvd forskjellige hundesporter med min første hund, en buhund-blanding som het Emma. Agility var vår favoritt, og vi hold på med agility frem til hun fikk problemer med synet. Da jeg tok min bachelor ved UiB ble jeg enda mer interessert i å skrive artikler, innhente og analysere data – håper dette er en kombinasjon som passer bra i rolle som redaksjonsmedarbeider.