Omplassering

Norsk Buhundklubb formidler omplassering av norsk buhund via denne siden. Vi gjør oppmerksom på at all informasjon om hunder som eier ønsker å omplassere, er gitt av eier selv. Klubben har ingen mulighet til nærmere å undersøke opplysninger om årsak til at hunden ønskes/vurderes omplassert.

Hvis du ønsker å overta en omplasseringshund, er det viktig at du snakker med hundens eier og får opplysninger om hundens helse, mentalitet og gemytt. Vi oppfordrer til at du besøker hunden der den bor før du bestemmer deg for at dette er den rette hunden for deg. I blant kan det være en god ide å ha hunden på «prøve» i noen uker. Dette må du i så fall avklare med hundens eier. Det er viktig at enhver hund kommer til et hjem hvor den kan trives sammen med sin nye eier!

Når du har blitt enig med eieren om overta en omplasseringshund, er det viktig at hunden blir omregistrert i ditt navn. Opplysninger om hvordan dette skal gjøres, finner du på https://www.nkk.no/for-hundeeiere/ under fanen «Eierskifte».

Kontaktperson for omplassering: Ellen Katrin Enge

Telefon: 412 12 120

E-post: omplassering@buhundklubben.no

 

Lykke til!

 

Hannhund på 2 år vurderes omplassert 

Tajgatjaffas Odin søkes omplassert til et godt hjem. Vi har dessverre kommet til at vi må omplassere vår kjære Odin på litt over 2 år. Odin passer ikke så godt i det bymiljøet vi bor i. Vi bor på en hjørnetomt midt i sentrum, med gater på tre sider av huset, og Odins varslerinstinkt er sterkt og han varsler på alt som kommer forbi. Når vi alle er inne lar han seg til en viss grad dempe, men vi kan ikke ha ham ute i hagen og når han er alene i stue/kjøkken varsler han hele tiden og blir veldig stresset av det.

Odin er en kjærlig og glad hund, og vi ser ingen tegn til hverken engstelse eller aggressivitet hos ham. Når vi går på tur utagerer han på andre hunder, fordi han vil hilse, men vi har aldri oppfattet annet enn at han er trygg på og glad i nåde mennesker og hunder. Han er glad i kos, lar seg ivrig trene ved hjelp av godbiter, søker veldig til flokken sin (oss) når vi er på tur.

VI ønsker derfor at han kan få et litt mer landlig hjem enn det vi kan tilby, i en familie som er vant til hunder og som har tid til å gi Odin den oppmerksomhet og trening som han fortjener.

Pris etter avtale.

 

Kontaktinformasjon:

Navn  Ingrid Fylling

Tlf: 91 31 36 02

Bodø

Image 4
Image 3