Omplassering

Norsk Buhundklubb formidler omplassering av norsk buhund via denne siden. Vi gjør oppmerksom på at all informasjon om hunder som eier ønsker å omplassere, er gitt av eier selv. Klubben har ingen mulighet til nærmere å undersøke opplysninger om årsak til at hunden ønskes/vurderes omplassert.

Hvis du ønsker å overta en omplasseringshund, er det viktig at du snakker med hundens eier og får opplysninger om hundens helse, mentalitet og gemytt. Vi oppfordrer til at du besøker hunden der den bor før du bestemmer deg for at dette er den rette hunden for deg. I blant kan det være en god ide å ha hunden på «prøve» i noen uker. Dette må du i så fall avklare med hundens eier. Det er viktig at enhver hund kommer til et hjem hvor den kan trives sammen med sin nye eier!

Når du har blitt enig med eieren om overta en omplasseringshund, er det viktig at hunden blir omregistrert i ditt navn. Opplysninger om hvordan dette skal gjøres, finner du på https://www.nkk.no/for-hundeeiere/ under fanen «Eierskifte».

Klubbens kontaktperson for omplassering:
Else Merethe Lillesæter
E-post: omplassering@buhundklubben.no
Tlf: 97745128

 

Lykke til!

Navn: Camastiff`s Aslan
Reg.nr: NO44543/17
Alder: 5 år (født: 18.05.2017)
Kjønn: Hannhund (Kastrert)

Oppdatert info februar 2024:

Aslan leter etter sitt perfekte for-alltid hjem.
Han blir 7 år i mai.
Aslan kom tilbake til oppdretter i mars-23 og har vært der siden. Ble kastrert i august-23. Bor nå med kullsøster, mor, 2 katter og en hannnhund han ikke er glad i (det er gjensidig).
Aslan er en utrolig snill hund som er vandt med å bo i en familie med småbarn. Han er veldig sosial, vil helst være med på alt som skjer og ligger gjerne og sover midt oppi alt kaoset. Eier omplasserte grunnet familiedynamikk.
Jeg har et ønske om et voksent hjem til han.
Aslan er utrolig flink til å trene folkene sine. Han forteller deg gjerne når dorullen er tom og må skiftes ut, samt når du må gå i kjøleskapet og finne frem en gulrot eller hvor leken havnet.
Tidligere eier trente litt lydighet og Aslan elsker å jobbe, synes dog at fellesdekken er kjip. Her har han gått litt rallylydighet med den yngste i huset og syntes det har vært storartet.
Biler er noe Aslan mener bør stå stille og forteller deg det klart og tydelig, er du i forkant og har en godbit i lomma godtar han alikevel at de kjører forbi
Det samme med passering av fremmede hunder.
Hvis du er interessert i å vite mer om Aslan, ta kontakt med oppdretter Camilla.

Kontaktinfo oppdretter:
Camilla Solli
Østensjøveien 101, 1434 Ås
Tlf. 41853991

IMG-6835
IMG-6857